Iratkozz fel hírlevelünkre és hozd ki gyermekedből a legtöbbet!

Minden anyának jól jönne egy kis segítség, hogy tudja mit várhat el gyermekétől és hogyan tudja fejleszteni ő maga, otthon, akár eszközök nélkül is csemetéje képességeit.

Ez a segítség most számodra is elérhető!

Mit adunk Neked? 

Havonta ingyenes fejlesztő játékötleteket, praktikákat, tippeket és szuper kedvezményeket fogunk küldeni, emellett elsőként fogsz értesülni az újdonságainkról is.
Add meg gyermeked születési dátumát, hogy kizárólag nektek szóló tartalmakat küldhessünk.

Abban leszünk a segítségedre, 

👆 hogy otthon gyermekeddel hatékonyan tudj Te is foglalkozni;

👆 hogy olyan fejlesztő játékötleteket kapj, ami nem igényel hosszas előkészületet;

👆 hogy ötleteket kapj, mivel tudjátok együtt hasznosan eltölteni az töltött időt;

👆 hogy valóban hasznos segítséget és tanácsokat kapj az életkori sajátosságokkal kapcsolatban;

👆 hogy ne kelljen több helyről összeollóznod fél-információkat.

👆 hogy elsőként értesülj újdonságainkról

👆 hogy szuper jó kedvezményeket kapj szolgáltatásaink árából

Csatlakozz hozzánk, és légy részese a Mosolykulcs közösségének, melynek célja a gyermekek fejlődésének támogatása. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess izgalmas ötleteinkről, aktualitásainkról és kedvezményeinkről!

Bemutatkozás

Kik vagyunk?

Kidzone

Birgán Nikolett vagyok, gyógypedagógus-logopédus, TSMT terapeuta, a Mosolykulcs Képességfejlesztő Központ alapítója és vezetője, két gyermek édesanyja. Célom, a Mosolykulcs létrehozásával az volt, hogy minél több kisgyermek kaphassa meg a számára legprofesszionálisabb segítséget képességei kibontakoztatása érdekében ezáltal a fejlődése megfelelően alakuljon.

 Szülőként megtapasztaltam, hogy milyen lelki folyamatok mennek végbe az emberben, amikor valamilyen eltérést tapasztal a gyermekével kapcsolatban, milyen nehéz beismerni, hogy segítséget kell kérni, és milyen nehéz szembesülni bizonyos dolgokkal még akkor is ha nem egy súlyos és tartós állapotról van szó, hanem egy könnyebben korrigálható problémáról. Amikor elkezdődik a terápiás folyamat, akkor mennyi időt és energiát igényel ez a szülő részéről, mennyi lemondással és küzdelemmel jár, de aztán amikor a kitartó munkának látjuk az eredményét, az maga a csoda, és biztosan mindenkit melegséggel tölt el, az együtt megcsináltuk érzése! A gyereknevelés véleményem szerint az extrém sport kategória, de nincs más lehetőség mint megoldani a nehézségeket és megtanulni „jól” eltölteni a közös utat.

 Nálunk a szükséges fejlesztések maximálisan a gyermek igényeire vannak szabva, a szülő aktív részese lehet a terápiás folyamatnak, hiszen ő az aki a leginkább ismeri a gyermeke igényeit. Első körben egy komplex állapotfelmérésen vesznek részt a gyermekek, ahol megtaláljuk azt a pontot, ahol a fejlődésében az elakadás történt. Nem a tünetekere koncentrálva a jéghegy csúcsán dolgozunk, hanem a legmélyebbi elakadási pontot megkeresve az alapoktól építjük újra a „rendszert”.
 

Kidzone